icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 10 juni 2016

Innovatieve bel Anabel vermindert overlast!

Veel spoorweg-, tram- en busovergangen en brugafsluitsystemen zijn uitgerust met een elektromechanische of elektronische bel met een vast belvolume. Dergelijke bellen kunnen op de stille momenten van de dag geluidsoverlast veroorzaken voor de nabije omgeving. De nieuwe elektronische bel Anabel van VRS Railway Industry kent dit nadeel niet en past zijn belvolume op het omgevingsgeluid aan.

ANAbel

De Anabel meet bij inschakeling het omgevingsgeluid en past haar belvolume aan tot nominaal 20 dB(A) boven het gemeten omgevingsniveau (minimaal niveau van 75 dB(A) en een maximaal niveau van 90 dB(A)). Door deze innovatie vermindert de bel geluidsoverlast en is toepasbaar in iedere omgeving.

 

De Anabel is geschikt voor opbouw en inbouw. Hiernaast is de bel verkrijgbaar met diverse voedingsspanningen en bevestigingen.