Wisselstellers NSE

Met de NSE wisselstellers van VRS Railway Industry heeft u een bijzonder bedrijfszeker product in handen. Ze worden dan ook al decennialang op grote schaal toegepast in binnen- en buitenland.

IMG_4451.JPG

1.000.000 slagen

De wisselsteller NSE is ontworpen op de zwaarst denkbare bedrijfscondities. VRS Railway Industry is dan ook toonaangevend in deze specialistische markt waar veiligheid, levensduur en zeer lage onderhoudsfrequentie van cruciaal belang zijn. Er wordt gebruik gemaak van robuuste constructiedelen waardoor de standtijd van de stellers zeer lang is.

Dit komt terug in een een slijtagevaste remband die de maximale omlegkracht begrenst en ook na 1.000.000 slagen nog uitstekend functioneert. Gedurende deze lange levensduur is er slechts een beperkt aantal componenten dat preventief uitgewisseld moet worden, wat de NSE zeer onderhoudsvriendelijk maakt. 

 

 

NSE in verschillende uitvoeringen

De NSE wisselsteller is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en slagen. We hebben niet alleen wisselstellers voor het reguliere spoor, maar ook uitvoeringen die geschikt zijn voor vrachtspoor, lightrail, tram en metro.