icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Over VRS Railway Industry

Al ruim 140 jaar ontwikkelt en levert VRS Railway Systems producten die bijdragen aan de veiligheid op en rond het spoor. Producten die zich kenmerken door hun hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid. We ontwikkelen, produceren, installeren en plegen onderhoud.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Het Nederlandse spoornetwerk is een van de meest intensief gebruikte spoornetwerken ter wereld. Binnen dit netwerk zijn we marktleider geworden op gebied van overwegen, seinen en wisselstellers. Dat hebben we alleen kunnen bereiken door innovatief te zijn en nooit concessies te doen aan veiligheid en betrouwbaarheid.

Vertrouwde partner in NL en ver daar buiten

Door onze ruime ervaring op het gebied van spoorveiligheid zijn we een vertrouwde partner in de spoorinfrastructuur. We werken graag nauw samen met onze klanten en kunnen tezamen klantspecifieke oplossingen ontwerpen, toegepast op lokale standaarden en regelgeving. Niet alleen in Nederland, maar vanuit de hele wereld weten spoorinfrastructuur managers, overheden en aannemers VRS te vinden. 


Alles in huis

VRS Railway Industry is gevestigd in Houten. Op onze locatie hebben we alles in huis. Een grote werkplaats voor productie en assemblage. Daarnaast de kantoren voor productstrategie, engineering, supply chain, verkoop en staffuncties. Doordat wij het hele proces, van ontwikkeling tot productie, installatie en onderhoud onder één dak hebben, kunnen wij effectief inspelen op uw klantspecifieke wensen.