Zoeken

Vialis

VRS Railway Industry is een dochteronderneming van Vialis bv. Vialis zorgt ervoor dat reizigers zich veilig, efficiënt en milieuvriendelijk kunnen blijven voortbewegen. De innovatieve oplossingen van Vialis informeren de reiziger als hij onderweg is, zorgen voor meer veiligheid op de weg en op het spoor en leiden het verkeer in goede banen. Duurzaamheid staat daarbij altijd voorop, zowel als het gaat om het sparen van het milieu als de toekomstvastheid van de oplossingen. Om langwerkende oplossingen te kunnen garanderen, zijn beheer en onderhoud een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Vialis.

Logo Vialis.jpg

Oorspronkelijk legden de Vialisbedrijven zich voornamelijk toe op het leveren van degelijke producten en alerte (onderhouds)diensten. Ook nu nog levert Vialis systemen en service in de mobiliteitsmarkt (weg, spoor en water). Maar daar blijft het niet bij. Opdrachtgevers zijn niet meer alleen geïnteresseerd in de technische producteigenschappen en de aanschafprijs, maar ook in de kosten gedurende de gehele levensduur en of de oplossing daadwerkelijk bijdraagt aan een betere leefomgeving en een blijvend rendement voor onze mobiele samenleving.

Vialis speelt daar op in door diensten aan te bieden met een gegarandeerde beschikbaarheid, tegen voorspelbare kosten gedurende de levensduur en met ingebouwde flexibiliteit bij veranderende omstandigheden. Diensten die Vialis samen met de opdrachtgevers en partners wáármaakt, of het nu gaat om verkeersveiligheid, vervoersdiensten, infrastructuur, multimodale reisinformatie, betalingen of dynamisch verkeersmanagement. www.vialis.nl.

Vialis is een van de werkmaatschappijen van VolkerWessels, een hecht samenwerkende groep van bedrijven in binnen- en buitenland en partner bij de inrichting van de samenleving op het gebied van bouw, mobiliteit, energie- en communicatievoorzieningen en ontwikkelen, ontwerpen, realiseren, beheren en exploiteren. www.volkerwessels.com