Overweginstallaties

Het merendeel van de overweginstallaties langs het Nederlandse spoor is geleverd door VRS Railway Industry. Met onze AHOB kiest u voor een overweginstallatie die zijn kwaliteit ruimschoots bewezen heeft.

dynamisch2.jpg

Veilig en betrouwbaar

Probleemloos functioneren onder alle omstandigheden is noodzakelijk om de veiligheid van weggebruikers, reizigers, personeel en materieel te kunnen garanderen. Met de overweginstallatie van VRS Railway Industry heeft u de zekerheid te beschikken over een overweginstallatie die probleemloos aan deze eisen voldoet. De overweg van VRS is zeer betrouwbaar met een steller die een levensduur heeft van maar liefst 1,2 miljoen slagen. En veilig omdat, in het geval van een stroomonderbreking, de overwegbomen gecontroleerd dalen op zwaartekracht en de overweg afsluiten.

illustratie-2100 (002).jpg

Verschillende configuraties

Een AHOB bestaat standaard uit een paal met daarop de AY81 steller, XC-seinen, een bel en een boom. Daarnaast een besturingskast (LSO), schrikhek, en eventueel nog een losse RGP-paal. De opties die u heeft om de AHOB naar eigen wensen te configureren zijn:

  • Houten of aluminum boom met of zonder LED-lampen en eventueel  hangwerk.
  • Rijwielpad- of voetpadboom van maximaal 4 meter.
  • Elektronische bel type EBA of ANAbel met een adaptieve geluidssterkte die  afhankelijk is van het omgevingsgeluid.
  • Optioneel kunt u een schrikhek en losse RGP-paal met XC-seinen en naar  keuze een bel toevoegen.