12822490885_88ae42f550_o.jpg

Onze producten

Seinen, overweginstallaties en wisselstellers: het zijn de systemen waar VRS Railway Industry haar sporen mee heeft verdiend. Naast deze drie hoofdproductgroepen ontwikkelt en levert VRS Railway Industry eletrotechnische materialen en kasten.

Trein snel.jpg

Overweginstallaties

Het merendeel van de overweginstallaties langs het Nederlandse spoor is geleverd door VRS Railway Industry. Met onze AHOB kiest u voor een overweginstallatie die zijn kwaliteit ruimschoots bewezen...

 

Lees meer
25756570242_1b1eb23986_b.jpg

Seinen

Seinen spelen een cruciale rol in de veiligheid op het spoor. Daarom zijn de LED-seinen van VRS Railway Industry betrouwbaar, goed zichtbaar en vrijwel onderhoudsvrij. Het zijn niet voor niets de meest gebruikte seinen langs het Nederlandse spoor.

Lees meer
Wisselsteller.png

Wisselstellers NSE

Met de NSE wisselstellers van VRS Railway Industry heeft u een bijzonder bedrijfszeker product in handen. Ze worden dan ook al decennialang op grote schaal toegepast in binnen- en buitenland.

Lees meer
VRS_20.jpg

Kasten en ETM

VRS Railway Industry levert diverse kasten, rekken, besturing voor in het relaishuis, componenten voor relaiskasten en overige elektrotechnische materialen. 

Lees meer