icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 08 mei 2017

Succesvol FAT NSE-2 wisselsteller voor Jakarta Mass Rapid Transport Project

Op 24 april 2017 hebben vertegenwoordigers van het Metro One Consortium en het Rapid Transport van Jakarta (MRT) een succesvolle Factory Acceptance Test (FAT) uitgevoerd in de fabriek van VRS Railway Industry in Houten. In totaal worden 41 NSE-2 wisselstellers van VRS Railway Industry geleverd voor de eerste fase van het MRT project.

Jakarta

Binnen het Metro One Consortium is Kobe Steel, Ltd. onder meer verantwoordelijk voor het signaleringswerkpakket. De NSE-2 wisselsteller wordt gecontroleerd door het systeem van Nippon Signal Co, Ltd.

 

VRS Railway Industry en zijn Indonesische partner PT Pramitamulia Mitrakarya zijn trots een bijdrage te mogen leveren bij het vergroten van de mobiliteit en het verbeteren van de levenskwaliteit in Jakarta!

 

Voor meer informatie bezoek: