IMG_4451.JPG

Wisselstellers naar Indonesië

VRS heeft goede relaties in Indonesië en levert al decennialang aan de nationale spoorwegen. Binnen deze relatie heeft VRS recent een grote hoeveelheid wisselstellers geleverd.

Snelle uitbreiding spoornet

 Snelle ontwikkeling en uitbreiding van het spoornet voor personenvervoer en vracht is een nationale prioriteit. Een groot aantal wisselstellers uit deze order zal worden ingezet op de nieuwe lijn van Parepare naar Makassar, in het zuidoosten van Sulawesi.

Degelijk en betrouwbaar

Onze wisselsteller NSE-2 heeft ook in Indonesië een reputatie van degelijkheid en betrouwbaarheid. De spoorweg aannemers zijn er helemaal vertrouwd mee. Recentelijk hebben we dan ook via onze partners 200 stuks NSE-2 wisselstellers verscheept die zullen worden gebruikt voor verschillende projecten.

Jakarta

De wisselstellers van VRS zijn ook te vinden in het spoor van de Metro en Light Rail in Jakarta, het centrum van een Megapolis met 31 miljoen mensen. Van de 48 miljoen dagelijkse verkeersbewegingen gaat nu slechts 2,5% per spoor. Grote investeringen in de groei van het spoornet zullen ook in de toekomst kansen bieden voor VRS.